Ako neko ima jos kakav prijedlog, neku drugu aplikaciju na ovaj fazon, nek pise

Koristio sam Deezer nekad prije, pa sam ga i izbrisao iz razloga sto ima tih nekih glupih ogranicenja. Ne daju se pjesme saltati ili sta je vec bilo, sad se ne sjecam. Zato i pitam da ne postoji nesto bolje da se moze normalno koristitimara- je napisao/la: ↑11. lip 2019, 13:23 Deezer ti je jedino za naše tržište dostupan da se kupi. A čak ga i ne moraš kupovati, jer nije toliko naporan, recimo svaku 4-5 pjesmu ti ubaci reklamu da kupiš premium, i to traje vrlo kratko. I drugo ograničenje je da kada koristiš Flow opciju, ne možeš previše prebacivati pjesme ako ti se neka ne sviđa, recimo dozvoli ti 5 puta da prebaciš i ne može više, moraš sve zaustaviti pa ispočetka.
Spotify ne možeš ni kupiti ni slušati ovdje, jedino da se igraš sa VPN-om, ali to je po meni previše posla za ovo.
Soundcloud je nekako drugi tip stranice, kao za neki sharing i promociju muzike, ali samo legalno, ako imaš prava.
Upalim ponekad YT ali me nervira stalno upaljen ekran i prakticno neupotrebljiv telefon, sto je prekomplikovano za voznju.
Hvala za info imeElComandante91 je napisao/la: ↑12. lip 2019, 07:28 Ja loristim Deezer premium, podesavanja su mi na max kvalitetu plus imam svakog mjeseca 10gb za njega samo, ne znam da li sam više od 4 gb ikada potrosio.
Jednostavan za upotrebu, lako se prave play liste, mogu po razlicitim kategorijama da se slazu.
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока