Ključ za demontažu guma
- edo1974
- Početnik
- Vozim: Planiran kupovina
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 1 put
-
Ključ za demontažu guma
Uz pezo 308 nije mi dosao pribor za demontazu gume.Koji kljuc ide za skidanje ona 4 šarafa i kljuc skidanje sarafa protiv krađe?
- Philby
- VIP Član
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi, 66 kW
- Ima zahvala: 33 puta
- pohvaljen: 159 puta
-
Re: Ključ za demontažu guma
Trebalo bi da je 17, mada najlakše da uzmeš nasadni ključ i provjeriš.
Takođe, nemoj tražiti originalni već polovan od nekog starog auta koji možeš lako produžiti cijevkom ili samo polugu 1/2 cola i odgovarajući nastavak poznatijeg proizvođača.
Takođe, nemoj tražiti originalni već polovan od nekog starog auta koji možeš lako produžiti cijevkom ili samo polugu 1/2 cola i odgovarajući nastavak poznatijeg proizvođača.
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Nije ista veličina glave za alu i čelične glave, bar u mom iskustvu. 17 je mislim za alu a 19 za čelične.
Za nastavak zaboravi ako je fabrički, mora se po broju šasije poručiti ili da nekako na silu skidaš.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Za nastavak zaboravi ako je fabrički, mora se po broju šasije poručiti ili da nekako na silu skidaš.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Philby
- VIP Član
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi, 66 kW
- Ima zahvala: 33 puta
- pohvaljen: 159 puta
-
Za čelične na starom su i meni bili 19, a za alu su 17. Kako god, lako je provjeriti.
Evo mojih ključeva. Lijevo uz cijevku zapadnonjemački hazet koji držim u autu uz rezervnu gumu, u sredini neki raspareni unior set koji inače koristim (pogotovo za stezanje da ne pretjeram), a skroz desno su dva koji su došli uz auto, čisto za poređenje (fali im glavni dio, negdje su izdali starog vlasnika).

Evo mojih ključeva. Lijevo uz cijevku zapadnonjemački hazet koji držim u autu uz rezervnu gumu, u sredini neki raspareni unior set koji inače koristim (pogotovo za stezanje da ne pretjeram), a skroz desno su dva koji su došli uz auto, čisto za poređenje (fali im glavni dio, negdje su izdali starog vlasnika).

- IgorRadovanovic
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 407 136
- Ima zahvala: 16 puta
- pohvaljen: 29 puta
-
Ali taj adapter za kljuc protiv kradje, ako nemas, moze biti problem. Ako ga ne budes nasao, onda se busi brezon skida se i stavis obican na kraju. Proveri to to sve dobro