Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Vozio sam P207 oko 7 godina a od prije par sedmica vozim 508-cu. Ukratko: presla 140 000 km, 2014 godina, 103 kW, 2000 ccm. Opreme sam dobio i vise nego sto sam trazio. Odusevljen sam autom, udobnoscu, opremom, vucom te malim ili nikakvim nivoom buke u autu za razliku od nekih auta iz istog ranga gdje buke i hrke bas ima.....
Svidio mi se i moro sam ga kupiti. Uvijek sam vozio krace auto, ovaj je bas velik tako da se jos navikavam. Posebno voznja u rikverc mora sada biti pazljivija obzirom da kroz zadnju sajbu samo nebo vidim.
Evo jos par slika, nista posebno.
Neko je spominjao nema gdje telefon odloziti. I ja sam ga drzao u vratima pa sam nabavio na ebayu ovu mrezisu pored noge zavrno. I bas mi je telefon sada pri ruci.
Stavio sam maksuz sliku tapacirunga vrata. Planiram jedan dio odraditi kozom. Ono siva koza sa crvenim koncima. Ovi sto tapaciraju enterijer bi to mozda fino odradili. Jel to pametno. Bar ovaj dio gdje su dugmici od prozora. Jedino mi se ne skidaju tapacirunzi. Ne znam .....
Dobar, dobar Sto se tice tog oblaganja, ja nesto nikad nisam za to, nesto taj nacin prepravki ne volim.. eventualno mozda volan. Tapacirung mozes slobodno skinuti, nemas se sta bojati. Srecno sa radovima
Avicii je napisao/la: ↑31. ožu 2019, 22:49
Dobar, dobar Sto se tice tog oblaganja, ja nesto nikad nisam za to, nesto taj nacin prepravki ne volim.. eventualno mozda volan. Tapacirung mozes slobodno skinuti, nemas se sta bojati. Srecno sa radovima
Ne bi volan diro, kozni je volan.
Samo bi ovaj oznaceni dio na tapacirunzima ali zao mi skidati to ce kasnije zveckat.
I mene nervira taj dio veoma je osjetljiv,ako neko ima recimo suhu kozu i nasloni se malo na to sve se odmah vidi,a sto se tice telefona i ne treba ti upalis bluetooth,javljas se preko navigacije i zavrsena prica,pozz