Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Predstavljam moga lava.
Peugeot 307 1.6HDi 66KW (90KS)
Facelift (2005.g)
Prešao 190.000KM
Uvežen iz Italije
Vlasnik sam 2.godine.
Jako sam zadovoljan.
Trenutno je na zimskom setu na 15-icama, a imam i ljetni set na alu felgama 16-icama
Zadnja izmjena: ĐOLE, dana/u 29. ožu 2020, 17:28, ukupno mijenjano 3 puta.
Gdje se moze naći jeftino ljevi far posto mi je ovaj "mutan" iznutra?
Inace, auto nije udarano, bar su mi neki strucnjaci tako rekli. Ima kompletnu servisnu istoriju sa racunima iz Italije. Ja sam mu odmah uradio sve servise, a svaku sljedecu servisnu intervenciju unosim u servisnu knjigu. Servise radim na 8.500-9.000 KM. Od vanrednih kvarova, lani mi se probio hladnjak klime. Sada me ocekuje zamjena jednog nosaca motora. Eto ukratko toluko. Pozz
!
Poruka od: Avicii
Koristi opciju ''uredi'' da dodas nesto u post, nema potrebe da pises postove jedan ispod drugog.
Dobar karavan i jako zanimljiva boja. Jos dugo kilometara!
Sto se fara tice mislim da se isplati da odneses nekome ko radi otvaranje i poliranje faorva, da ti ga otvori, ocisti sve i opet zatvori. Osim ako ti ne ispadne neka jeftina kombinacija na otpadu ili nedje da uzmes dobar polovan far.
milos_je je napisao/la: ↑29. ožu 2020, 19:30
Dobar karavan i jako zanimljiva boja. Jos dugo kilometara!
Sto se fara tice mislim da se isplati da odneses nekome ko radi otvaranje i poliranje faorva, da ti ga otvori, ocisti sve i opet zatvori. Osim ako ti ne ispadne neka jeftina kombinacija na otpadu ili nedje da uzmes dobar polovan far.
Poslato sa fiksnog pomoću Tapatalk
Ok. Ali ovdje u TB nema niko ko otvara farove. A za polovni ne znam da li treba imati isti kataloski broj, mislim na ovo:
Vjerovatno je isti svima. Bitno ti je da je od facelifta i da nije xenon far, ali takav far je vrlo rijedak jer je 307-ca malo bilo sa fabričkim xenonom.
mara- je napisao/la: ↑29. ožu 2020, 21:07
Vjerovatno je isti svima. Bitno ti je da je od facelifta i da nije xenon far, ali takav far je vrlo rijedak jer je 307-ca malo bilo sa fabričkim xenonom.
Hvala ti.Da li znaš ko radi kvalitetno otvaranje farova?