Dakle megane 2009 godište, 1.6 16v 82 kw benzin sa 6 brzina.
Auto je prešao samo 90 hiljada i to je jedini razlog što me privukao opasno.
Auto ima nekoliko parnica, sitnica kako vani tako i unutra, većinom što je ženska osoba vozila ali šta je tu je, uglavnom sve se može ispolirati, srediti.
Kad poredim meganea i 308,renault dosta kasni po kvaliteti izrade sitnica, plastikica itd,s tim da me ovaj mjenjac i motor benzin jako jako oduševio i tu im def skidam kapu.
Auto se jako fino vozi, udoban je za tu klasu, nema lufta sekunde,šasija je taman tvrda koliko treba, a najvišu ocjenu bi dao za kočnice, čista desetka. Zapravo je čudan osjecaj jer auto se doslovno samo razradilo, čak mislim da nikad nisu 3000 obrtaja prešli s njim hehe al tu sam ja da se to pročepi malo.
Auto je servisiran u originalnom servisu do 70 hiljada, nakon toga su kod mehaničara mjenjali jednom ulje i zupčasti čisto radi godina. Ja sam danas zamjenuo svejedno još jednom ulje i filtere jer su ne mehaničari neki stavili 10/40 tako da sam to morao završiti. Auto će možda dobiti neke alu felge i to je to, zasad je nečujan, fino ide, nadam se da će tako i ostati

Pozz

Poslano sa mog MAR-LX1A koristeći Tapatalk