Pitanje - Inostrana zatamnjena vozila u Srbiji
- 407ftw
- Napredan član
- Vozim: 407
- Motor: 1.6 HDI 81KW
- Ima zahvala: 26 puta
- pohvaljen: 51 put
-
Pitanje - Inostrana zatamnjena vozila u Srbiji
E ovako, posto se sljedeci mjesec selim u Novi Sad radi posla, da li neko mozda zna ili je na relaciji i cesto je u srbiji da li cu imati problema tamo sa zakonom jer je moje vozilo komplet zatamnjeno ukljucujuci i sajbu naravno bice sa bih registarskim oznakama, nesto se brinem da necu moc mrdnut ima da me zavale sa kaznama? Da li neko ima nekog iskustva i sl.
Nisam znao gdje je adekvatno da se postavi ova tema, pa neka neko pomjeri ukoliko sam u pogresnoj.
Nisam znao gdje je adekvatno da se postavi ova tema, pa neka neko pomjeri ukoliko sam u pogresnoj.
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
Re: Pitanje - Inostrana zatamnjena vozila u Srbiji
Vjerujem da će ti praviti problem u vezi prednje šajbe, za ostalo ti ne mogu praviti proble, pošto si strani državljanin i auto je na strane tablice. Suštinski ti moraš da budeš ispravan po BiH zakonima.
Inače ako budeš imao nekih problema slobodno se javi, prekršaji su mi uža djeltnost.
Ne znam da li imaš i državljanstvo Srbije ili samo BiH, pošto to mjenja malo tok samog postupka ako dođe do nekog kažnjavanja.
Generalno ne zaustavljaju tako često BiH tablice, je se zezam skoro ako diplomatske da su.
Inače ako budeš imao nekih problema slobodno se javi, prekršaji su mi uža djeltnost.
Ne znam da li imaš i državljanstvo Srbije ili samo BiH, pošto to mjenja malo tok samog postupka ako dođe do nekog kažnjavanja.
Generalno ne zaustavljaju tako često BiH tablice, je se zezam skoro ako diplomatske da su.
Clapton is God!
- cdusan
- Napredan član
- Vozim: 307
- Vozim: Peugeot 307 2.0 hdi
- Motor: 2.0 hdi
- Ima zahvala: 346 puta
- pohvaljen: 112 puta
-
Mislim da će ti samo za šoferku praviti problem, za ostalo ne bi tebalo
- 407ftw
- Napredan član
- Vozim: 407
- Motor: 1.6 HDI 81KW
- Ima zahvala: 26 puta
- pohvaljen: 51 put
-
Nemam dvojno drzavljanstvno, nista idem u Nedelju pa cemo da vidimo, ako budu gulim, nema druge,ElComandante91 je napisao/la: ↑24. kol 2020, 11:41 Vjerujem da će ti praviti problem u vezi prednje šajbe, za ostalo ti ne mogu praviti proble, pošto si strani državljanin i auto je na strane tablice. Suštinski ti moraš da budeš ispravan po BiH zakonima.
Hvala svima.