Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Pozdrav društvo,dobih ovaj unimer koji mi se učini potrebnim pa sam ga malo testirao...
Mene zanima ako se neko razumije vrijedi li išta što god o korištenju..
Sad koliko je precizan najbolje je da ga uporediš sa nekim proverenim, ali za neko amatersko korišćenje završiće posao. Ja korostim Iskrin analogni unimer kupljen davne 1989 godine. Po profesiji sam električar i naviko sam na njega.
Samo neznam do koliko ampera smeš da meriš jer tu ne piše nikakvo ograničenje. Sad videh na uvećanoj slici da tu dole levo na jednoj priključnici piše 20A što je i dobro jer uglavnom što se meri za kućne uslove je ispod te vrednosti.
Dobri su to instrumenti, za kućne potrebe odlični. Nisu baš profi kao fluke ili metrel, ali su mnogo bolji od onih kineskih sa pijace, što i cijena govori.
Evo danas odmah posluzio-tražim nulu na sks kablu na krovu(izmjerio napon između faza i sa nulom pojedinacno)
Btw.je li neko pravilo da nula bude prva do zatezne stezaljke?