Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Zna li neko od kolega kako se rastavlja uložak brave vrata peugeot 407.Imam problem sa njom pa hoću da izvadim cilindar vani da vidim u čemu je problem.Ulazi ključ,ali neće da okrene bravu.
Riješio sam problem sa bravom. Da bi se rastavila bravica mora da se izvuče osigurač koji drži cilindar. Da bi se to izveleo mora da radi brusilica da bi prišli osiguraču i izvadili ga. Uglavnom sada bravica radi ko sat.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Sasa D za post (ukupno 4):
Od pranja i prašine bukvalno zabetonira i mora se skinuti brava i potopiti u WD i onda vrtiti ključem kako bi se razradila. Ako ni to ne uspije onda isto kao što sam ja napravio rastaviti je i naći gdje je zablokirala.