Motorici brisaca!
- saraf74
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 508
- Ima zahvala: 13 puta
- pohvaljen: 10 puta
-
Motorici brisaca!
Pozdrav.
Imam problem sa brisacima.U zadnjih mjesec dana drugi put se desava da brisaci rade a auto ugaseno.Nakon paljenja auta i kretanja krenu da rade oba,pa onda samo lijevi pa onda lijevi pocne trokira a desni ni da mrdne.Dok vozim naleti period vrate se u normalu i onda opet pobudale.Kada je majstor prvi put rijesio problem tada je rekao da je motorice obrisao i osusio te oko njih zasilikonirao.Nazalost problem se vratio.Tada je rekao da je akumulator zreo za mijenjanje pa kontam da to nema veze sa istim problemom.Hvala na svakom savjetu.
Imam problem sa brisacima.U zadnjih mjesec dana drugi put se desava da brisaci rade a auto ugaseno.Nakon paljenja auta i kretanja krenu da rade oba,pa onda samo lijevi pa onda lijevi pocne trokira a desni ni da mrdne.Dok vozim naleti period vrate se u normalu i onda opet pobudale.Kada je majstor prvi put rijesio problem tada je rekao da je motorice obrisao i osusio te oko njih zasilikonirao.Nazalost problem se vratio.Tada je rekao da je akumulator zreo za mijenjanje pa kontam da to nema veze sa istim problemom.Hvala na svakom savjetu.
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Re: Motorici brisaca!
Pa jesi li promjenio akumulator? Poznato je da elektronika hoće poluditi kod Peugeota ako je loš akumulator. Ne kažem da je to problem, ali zna se desiti.
- saraf74
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 508
- Ima zahvala: 13 puta
- pohvaljen: 10 puta
-
Re: Motorici brisaca!
Nisam jos, kontaktirao sam u toku dana par majstora i svi kazu da je do motorica.Da je akumulator drugi potrosaci bi zezali,palile bi se lampice i slicno.Auto pali iz prve, jos se potrefilo da moram raditi oba servisa, dosipati dpf aditiv.Odose dvije milje sigurno.Hvala Mara.