Peugeot 207 1.4 HDI Crijevo zraka
- Anonboi1337
- Aktivan član
- Vozim: 207
- Motor: 1.4 HDI 50kw
- Ima zahvala: 4 puta
- pohvaljen: 14 puta
-
Peugeot 207 1.4 HDI Crijevo zraka
Pozdrav ! Na ovoj dole slici mozete vidjeti da mi fali ovo crijevo za zrak. Njega sam nabavio i ono dođe sa ovim nekim nastavkom. Međutim ne kontam gdje se tacno taj nastavak "uglavi" jer gledam oko hladnjaka i ne vidim nikakvu rupu ili nesto gdje bi se to postavilo ? 2 rupe koje vidim su za farove tj promjenu sijalica sa par žica i to je to. Ne mogu na netu naci za ovaj model i motor kako to tacno izgleda ispod haube tj kako bi trebalo izgledati. Gledao sam također po ovim skicama negdje pokazuje da treba i ovaj neki ja mislim da se zove "usmjerivac zraka"...Da li ima neko neko iskustvo da moze pomoci oko ovoga. Hvala, znam da ovo crijevo nije neka bitna stvar ali idem prema tome da auto napakujem sa svim ovim poklopcima i plastikama jer trenutno nema ni jedno.
Fali crijevo:
Crijevo koje sam kupio:
Da li ovo treba?
Fali crijevo:
Crijevo koje sam kupio:
Da li ovo treba?
- nace
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 308 1,6 HDI
- Ima zahvala: 19 puta
- pohvaljen: 15 puta
- Kontakt:
-
Re: Peugeot 207 1.4 HDI Crijevo zraka
Pozzz. I nije da nije vazno , jer na taj nacin dobijas hladniji zrak s vana, sto ti je bolje . Taj usmjerivac se negdje smjesti oko prednje maske. Treba to vidjeti. Ako imas kakvog majstora da znas da dobar , on ce to znati. Pozzz
- Ovi su korisnici zahvalili autoru nace za post:
- Anonboi1337
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 743 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Re: Peugeot 207 1.4 HDI Crijevo zraka
Evo ga ide pored fara. Mora ova tvoja plastika sto si kupio imati neko leziste tu iza fara gdje se pricvrsti. Fali ti jos ovaj dio pod brojem 16 sa zadnje tvoje slike.

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Avicii za post:
- Anonboi1337
- Anonboi1337
- Aktivan član
- Vozim: 207
- Motor: 1.4 HDI 50kw
- Ima zahvala: 4 puta
- pohvaljen: 14 puta
-