508 Brisaci problem-pozicija osiguraca?
- casper
- Početnik
- Vozim: Peugeot 307 sw
- Ima zahvala: 10 puta
- pohvaljen: 3 puta
-
508 Brisaci problem-pozicija osiguraca?
Brisaci danas poludjeli sami se ukljucili i ne reaguju na rucicu da se iskljuce,odspojio klemu i rasklopio do motorica oba su bila u vodi i ispuhao sam konektore kompresorom i posusio fenom,nanijeo vrucu plastiku i sve vratio na mjesto spojim akumulator ne pokrecu se ali kad sam ih pokrenuo manuelno samo lijevi se pokretao a desni ni makac.Pumpica takodje ne baca tecnost na sajbu.Jos gori belaj sad.Sad mi pokazuje gresku motora prilikom startanja ali se iskljuci nakon par sekundi.Ostaje mi jos da pokusam naci osigurac ovih motorica ali ne mogu naci poziciju gdje se nalaze ili bi to trebalo dijagnostikom podesiti
- Sasa_GTLine
- Iskusan član
- Vozim: 508
- Vozim: Peugeot 508 GTLine/Renault Laguna 2ph1
- Motor: 2.0BlueHDI 110kw/1.8 16v 88kw
- Ima zahvala: 43 puta
- pohvaljen: 252 puta
-
Re: 508 Brisaci problem-pozicija osiguraca?
Osigurace imas na dva mjesta
Jedni su sa lijeve strane, iza pretinca gdje palis ESP, Start/stop sistem, samo jace povuces i izaci ce pretinac onaj
A drugi su na desnoj strani u kaseti ispred suvozaca, isto lako doci do njih, nadji semu/diagram na yt i lako promjenis.
Jedni su sa lijeve strane, iza pretinca gdje palis ESP, Start/stop sistem, samo jace povuces i izaci ce pretinac onaj
A drugi su na desnoj strani u kaseti ispred suvozaca, isto lako doci do njih, nadji semu/diagram na yt i lako promjenis.
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Re: 508 Brisaci problem-pozicija osiguraca?
Ima ima, samo nisu napisali da bi otišao u servis. Moraš svaki pregledati.