Cijena reparacije dizni, dijagnoza problema (407 1.6 HDi)
- SinisterAl
- Početnik
- Vozim: Peugeot 407
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 0
-
Cijena reparacije dizni, dijagnoza problema (407 1.6 HDi)
Kolika je cijena reparacije dizni za 1.6 HDi? Reparairaju ili se u setu ili samo one koje trebaju?
Isto me zanima je li moguće da ovlašteni servis prilikom prijave da se lanac (još pod garancijom) čuje i pregleda lanca ustanovi da jeste lanac u pitanju, a zatim na drugom terminu kada bi taj lanac trebao biti zamijenjen ustanovi da nije do lanca (da je još dobar) već do dizni?
Isto me zanima je li moguće da ovlašteni servis prilikom prijave da se lanac (još pod garancijom) čuje i pregleda lanca ustanovi da jeste lanac u pitanju, a zatim na drugom terminu kada bi taj lanac trebao biti zamijenjen ustanovi da nije do lanca (da je još dobar) već do dizni?
Zadnja izmjena: SinisterAl, dana/u 12. pro 2024, 09:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- VIP Član
- Vozim: 5008 (T87E; 2009–2016)
- Motor: 2.0hdi 110kw
- Ima zahvala: 31 put
- pohvaljen: 139 puta
-
Re: Cijena reparacije dizni, dijagnoza problema (407 1.6 HDi)
Imam ja 4 ispravne dizne za taj motor ostale mi od 407 koju sam prodao.Dobićeš ih ispod cijene. Testirane u Petar Gas Bosch servisu u Bijeljini.
Dizne se sve četiri vade i ispituju i uglavnom kad ae repariraju repariraju ih sve četri i taj posao je prilično skup. Zvuk čekićanja dizni i lanca je skroz različit.
Dizne se sve četiri vade i ispituju i uglavnom kad ae repariraju repariraju ih sve četri i taj posao je prilično skup. Zvuk čekićanja dizni i lanca je skroz različit.