dok sam ga kupio imao je jednu manu,kad ga palim na displeju mi pise da razina ulja je netacna i da provjerim ulje ali sipkta pokazuje da je ulje na max,napravio sam s njim vise od 1000km i nema problema,prijasnji vlasnik je rekao da je senzor greska da treba zamjenuti,otjeram ga sad da mi mehanicar vidi taj senzor i da ga naruci,ujedno da zamjeni ulje i fitere,i ako vlasnik je rekao da je napravio mali servis i upisan je na kartici kod motora,ja sam opet sigurniji kad ja to sebi uradim i skinuo covjek poklopac motora i vidio da su oba senzora isklopljena na grani ispred motora,sad ni meni ni njemu nije jasno zasto su ti senzori,meni izgledaju kao luftmeseri neki,mozda cak MAF senzor ali mislim da je MAF onaj tamo kod filtera zraka a i dva su i identicni,nevjerujem da ima 2 MAF senzora,poslat cu par slika,vjerujem da neko zna o cemu je rijec i zasto bi to bilo istekano,mislili smo mi to uklopiti i probati kako ce auto se ponasati al nisam ja htio napamet raditi jer auto ide,vuce,ne trosi mnogo,motor ne trse,mislim lijepo radi ili se meni to cini

eto par slika da se vidi o cemu je rijec.mozda ima neka caka kod tih motora da ljudi to tako istekaju a ne zamjenu novi da kupe.

zanima me za sta sluze ta dva senzora,cemu je njihova svrha i dal da ja to sve zamjenim ili da pustim tako kako je?
prijasnji vlasnik tvrdi da nezna nista od toga