Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Dakle, da ne bih trosio reci na opis auta i spisak dodatne opreme, jednostavno cu reci auto ima sve sto Peugeot u tom trenutku moze da stavi u auto...sem sibera i alarma (da budem potpuno iskren) :)
Auto je 2006 god.
Motor je 2.0 HDi 16v, 138ks
Na satu 131000 km
Potrosnja (po bordu) 7,4l/100km
Hvala, ziv bio Dosta je za pocetak, necu da vas udavim sa slikama :) Inace toliko sam srecan sto sam naleteo na ovakav primerak da jos uvek ne mogu da poverujem da je stvarno moj
Inace kod mene je tek 3 meseca i naravno za sad sam prezadovoljan
A vec punih 8 godina sam vlasnik jos jedne 307-ce, 1.4 HDi koju cu predstaviti drugom prilikom.
@kula, jeste, te felne sam uzeo za zimski set, samo jos gume da kupim, jer su na njima letnje.
Do kraja meseca bi trebalo da se zavrsi projekat audio sistema. U planu je zamena svih vabrickih zvucnika Hertz energy zvucnicima, i ugradnja pojacala i woofera, tj nekog manjeg, aktivnog woofera kako bi sto manje mesta zauzimao u gepeku. Fabricki player, naravno ostaje :)
Ma i predpostavljao sam da su za zimskog seta dok su zoll manje.Samo mislim da gume nece biti ni malo jeftine,sem ako su polovne.
Ajde taj audio upgrade poprati slikama pa ih nabaci ovdje da ti jos vise zavidimo :)