Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Da se predstavim u fullu :)
Ovo je moj Peugeot 106 1.0 plin 1999.god kupio sam ga za male pare i veoma je mali potrosac , posto nije u nekom stanju bas najboljem uskoro cu ga prodati da bih kupio Peugeot 106 1.4 sport :)
Ma drug ce ga kupiti od mene a ja cu 106 sport 1.4 1998 godina , dok se kenwood probudi moram ga ispitati i da mi ukaze sta da gledam pri kupovini ,poliranje ce pasti i mozda malo zatamnim stakla :)
Fino izgleda , ali je bio nekad udaren u desnu stranu i prag je malo uvucen dole , sluzi me ekstra , sto se potrosnje tice ja predjem 100km gradske voznje onako da bude brze trosi 6.5km plina , benzina isto tako ne trosi puno oko 6l , a sto se tice sporta polako pocinjem da ga sanjam postavicu slike danas da ga vidite