406 board computer ne prikazuje podatke ?

Odgovori
CoL3
Aktivan član
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

406 board computer ne prikazuje podatke ?

Post Postao/la CoL3 »

Pozdrav ekipa, potrebna mi je pomoc za clana foruma, koji zbog kvara kompa kuci slabo moze pisati.
U pitanje je 406 coupe, 1998 ph1. U njega je mali bord comp. Od kada smo ga uzeli prikazuje samo temperaturu koja nije tocna i ime pjesme (mada sada ni to jer se kod izubio,a nece da prihvati taj koji mu treba)
slika

ima desno na volanu rucicu za muziku,a lijevo za tempomat ( koja je valjda i za board? ). I prvog dana sam pokusavao dirati ali nema fajde,kontam da nema opcije,al mi u glavi da sam gledao da inace imaju,iako je mali ekran.
Zatim sinoc nesto supali kako je prestla raditi konzola od klime,dadošmo kontakt kad se pojavise podatci,koji pokazuju da mora imati i potrosnju i sve :
slika
I čim smo ponovo dali kontakt toga vise nema. Temp je vain oko 5 on prikazuje 33 skoro stalno. Da li je netko upoznat kako radi board, ili koji problem ovdje moze da bude. Motor je 3.0, full oprema,nemoguce da nema opciju,a ima komande i sve.
Hvala
kula
Site Admin
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 297 puta
garage

Re: 406 board computer ne prikazuje podatke ?

Post Postao/la kula »

Nisam bas siguran , ali mislim da je vecina podataka na drugoj slici sa radia , e sada da li ce se svi podaci vratiti i pojaviti kada rijesis problem sa codom playera :neznam: .
Sto se temperatura tice mislim da je senzor rikavela :D
CoL3
Aktivan član
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Post Postao/la CoL3 »

Ja kontam da je i temp zbog toga blesava. A dok je i radio player board nije htio,sto me cudilo od prvog dana.

Poslano sa mog HTC Desire 526G dual sim koristeći Tapatalk
dino
Moderator
Vozim: Peugeot 307
Ima zahvala: 3 puta
 pohvaljen: 40 puta
garage

Post Postao/la dino »

Prije nekoliko dana sam uradio na 206 zamjenu displeja i plejera. Displej nije nikako pokazivao ništa, bio je u kvaru, pa tako se nije mogao ni plejer aktivirati, odnosno ukucati kod. Treba pogledati da nisu spojene žice sa radija na komp. a ako nije radio original i neće pokazivati.

Posjedujem dijagnostiku PP2000, Diagbox za Peugeot i Citroen
Odgovori

Natrag na “Kvarovi”