Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Evo da predstavim novu vozilicu 206 GTI 2001g, prije njega vozio golf2, ford focus, renault megane sedane, pa napokon pravo auto sto bi rekao moj kolega: ) PS: to cemo vidjeti vremenom
evo slika kad je kupljen tek, nije u nekom stanju, mehanicki je u super stanju nove bombine svjecice, u planu je izvesti neke prerade i cuninga
Evo novijih slika,namotirane nove gume sava hp. .
Zadnja izmjena: frc, dana/u 29. pro 2015, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala na komentarima :) nemam ljetni set u planu su 206 RC 17 ke ili neke zanimljivije ako nalete.. Nemam ni slika baš bit će kad bude vrijeme bolje..evo nekih radova:
Jao ostao bez farova bili su kritični
Bez naljepnica i oznaka:
Nove stope :
S prijeda noćna
Fin pugic, prava mala zujalica. Srecno i puno km zelim
Sad sto se tice GTi oznake. Meni koliko je poznato da ne postoji 206, 307 i ostali GTi modeli. Samo znam za 205, 306, 405, 208 i 308 koje fabrika tako naziva. Samo 206 RC ima dodijeljeno zbog motora od 170 ks. Bez ljutnje, mnogi ove greske prave
Ovisno o tržištu na kojem se prodavalo auto, bila je i oznaka GTi ili s16 namijenjen modelu sa 2.0l oznakom EW10J4. U engleskoj se primjera radi koristi oznaka GTI za 2.0 100kw, isto tako RC u engleskoj se ne zove RC nego GTi180 iz razloga što je RC u državama sa primarnim engleskim jezikom oznaka za autic na daljinski.
I mora da su farovi dobro ispali radi te komore za farbanje