Hvala vam ljudi na svemu, prije svega na podrsci i lijepim komentarima, pa onda na konstruktivnim prijedlozima i prije svega zainteresovanosti!!!
ja sam inace cijeli svoj zivot tuning fanatik do sad sam imao mnogo projekata.. passat 5, bmw e46, golf 4... ovo je moj prvi PUG

jednostavno nisam nikad primijećivao ova auta dok nisam sjeo i vozio iz tuzle do konjica od prijatelja 307-icu ... jos kad je on svoju nabrijao jednostavno sams e zaljubio u to auto..
i eto nabavim i ja sebi ispalo me povoljno a dobro, rodjak je odvukao na servis pregledao auto i rekko mi da je ovo auto za mene i da je sve ok s njim..
Sto se tice opcenito ovog foruma jako mi je drago sto postoji jer puno ce nam svima pomoci i vidim da su svi ozbiljni i pozrtvovano se radi na odrzavanju svega ovog zivim i nadam se da ce jednog dana ovaj forum kao i sama zajednica nas PUGAŠA

opstati i da će broj prijavljenih na forumu prevazići očekivano..
kad je u pitanju projekat ovog mog 307 tačno imam u glavi šta i kako ću... želim clean look pa da se možda i takmičim s njim jer ne bi mi to bilo prvi put...
iako imam tačno zacrtan spisak šta sve ču uraditi jako mi je drago što mi dajete savjete i prijedloge jer vrlo rado prihvatim ono što je zaista dobro, jer 2-3-4 glave su pametnije od jedne... imam podug spisak šta ću sve uraditi pa jedno po jedno nigdje mi se ne žuri... al evo da prepišem tačno šta sam sve planirao čisto eto da vidim šta imate reći, kakve ispravke bi predložili, šta bi dodatno ubacili šta izbacili i tako to...
EKSTERIJER 307:
OFARBATI LAJSNE U BOJU AUTA
OFARBATI KROV U CRNO I SKINUTI ANTENU
ZATAMNITI KOMPLET AUTO I PREDNJU SOFER SAJBU SA 15% LLUMAR FOLIJOM
SKINUTI SVE ZNAKOVE I SLOVA NAPRIJED I NAZAD STAVITI NAPRIJED MASKU BEZ ZNAKA (pošto sam naveo gore da imam želju da bude clean)
STAVITI 18KE ALU FELGE OXIGYN SA 2CM DISTANCERIMA
CRVENE KOČIONE ČELJUSTI
OSJEĆI OPRUGE
ANGEL EYES FAROVI I OBRVE
SPOJLER NA GEPEKU
ŠTOPKE (to ću zadnje vidjet šta ću s njih vjerovatno će to biti kao gore predloženo od redizajna crvene ili one replika bmw e60)
UKINUTI BRAVE i RUČKE (da se vrata otvaraju na dugme)
PREDNJE I ZADNJE BRANIKE ĆU OSTAVIT STOCK FABRIČKE
INTERIJER 307:
PRESVUĆ CRNOM EKO KOŽOM SJEDIŠTA I TAPACIRUNG NA VRATIMA
LED SIJALICE UNUTRA I LED SIJALICE NA TABLICAMA
MUZIKU NEKU SOLIDNU NIŠTA PRETJERANO
MOTOR I PERFORMANSE:
REMAP 30KS ( 110KS + 30KS = 140KS)
KN FILTER ZRAKA GLJIVA
IZVADITI FAP FILTER
Sve ovo znači polako jedno po jedno bez žurbe s ćejfom što mi kažemo, ima dosta toga da se uradi a da ne pričam o troškovima...svi mi nekako se borimo
kako znamo i umijemo nikom ne pada s neba pa tako ni meni, a i mnogo je slađe kad se radi jedno po jedno kad skupljaš žrtvuješ se odvajaš što se kaže od usta da kupiš nešto novo u Pugaća... znate i sami...
Ne znam puno o ostalim modelima Peugeot ali za 307 znam da je bolja od golfa 4 pa i golfa 5, opremljeniji udobniji i manje trosi, barem dizel, kod nas su ova auta nazalost ispod svih cijena nezasluženo samo zato što su francuzi... i ja sam se grozio na francuze dok nisam sjeo i provozao...dok se nisam zaljubio...
Zaista sam se u ove 307 zaljubio, ja pored ove 307 imam još i BMW e39 525 crn zatamnjen dobar ali vjerujte ljudi odkako je ovaj lav stigao u dvorište bmw se ne pali uopšte... čak sam ga i stavio na pik da ga prodam... daleko od toga da nije dobar, ali peugeot je peugeot... imam ja jos jednog zaljubljenika u pugove moj komsija i prijatelj od kojeg sam i uzeo 307 da vozim on je prijavljen na bhtuning forumu ali cu mu rec da se i ovdje registruje jer ovdje je puno bolja atmosfera a vi koji ste i tamo registrovani on se zove IGI i vozi crnog 307 onog sa bijelim 18kama sav zatamnjen stopke crne obrve itd... pa je vas cijenjeni skup pravih PUG zaljubljenika dobio jos 2 nova clana :) Za sebe mogu reć da od danas od kako sam registrovan na ovaj forum stojim na usluzi članovima i na pomoći i adminima i svima... šta god treba uvijek kad je vezano za Tuzlu obratite mi se...tu sam... kad budete organizovali meetinge i to, projekte, majice, stickere sve...tu sam... ugl et... ja se malo raspisa al nije to dzaba, to znaci da mi je gotiva ovdje na ovom forumu

u zdravlje ljudi!!