Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Hvala vam ljudi puno svi smo mi kolege :) evo novih slika od danas, danas pukli LED unutrasnjost, LED osvjetljenje tablica, LED pozicije i HID-ovi xenoni :))
ja mislim 6000k moram provjerit brate ne znam tacno a balasti su sad neki ti novi zlatni slim balasti ... ubija svi blicaju smeta im a ja podignem jos sociva da udaraju pravo a ne dole prema podu ... igi me nagovorio na to nedjelo hahah :) hvala brate ma tek sam poceo pomalo valja jos puno toga uradit, za koji dan odo abd lajsne ofarbat u boju auta i crni krov, pa cu s igijem ga i zatamnit uskoro itd...de mi reci jesil ti unutra LED naprijed u sve tri one ubacio po jedan il samo u centralnu onu sto se sama upali kad se vrata otvore?
A sve sam ja stavio LED. Mozes i samo centalnu, al treba nekad upaliti svjetlo u autu pa onda upalis a ono zuto.. tako da nisam htio ostaviti obicne. Moram jos samo u gepek ubacit' LED.
Samo polako, uzivaj u sredjivanju.