PUG 307 2.0 HDI :)

301,305,306,307,308,3008,309
Odgovori
anel007
VIP Član
Vozim: Ostalo
Vozim: Ford Focus MK2
Motor: 1.6 16v
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 121 put
Kontakt:
garage

Re: PUG 307 2.0 HDI :)

Post Postao/la anel007 »

ma kakvi odvrnuti, sad zima ova, pa malo snijeg kad padne, pa zaledi se po citavoj anteni ma hej ebo jarbol kako je to ljepota gledati :green: :green:
slika ¦ slika
ANELTUZLA
Aktivan član
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Post Postao/la ANELTUZLA »

danas konacno sunce pa se malo slikalo :) jos da sam ga oprao...ih... OXIGIN :coolg: polako ali sigurno se bliži kraju projekat 307

slika

slika

slika

slika

slika
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 744 puta
 pohvaljen: 386 puta
garage

Post Postao/la Avicii »

Sta uradi od auta junace :shlag:

Sta su ti felge i stakla, predobro izgleda. Sl.investicija farbanje lajsni u boju auta :ok:

Ne rece koje si gume stavio?
kula
Site Admin
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 297 puta
garage

Post Postao/la kula »

Odlicno izgleda rock
zulleee
Iskusan član
Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
 pohvaljen: 4 puta
garage

Post Postao/la zulleee »

E ovo su felge :D
ANELTUZLA
Aktivan član
garage

Hvala vam ljudi puno od srca!!! Aviciii brate moj hehe :D sto se tice guma to sam kupio nove M+S 225/40/18 Dunlop-ove...sto se tice farbanja lajsni to je slijedece abd...to i kocione celjusti crvene...svaki put ponesto...ima tu jos kamaru stvari da se odradi ali polako nigdje mi se ne zuri...

crvene kocione celjusti
distanceri
gewinde amortizeri
angel eyes farovi + obrve
kacket
presvuci sjedista u crnu eko kozu i tapacirunge na vratima
na zadnju sajbu logo peugeotclubbih a na prednju sofersajbu link peugeotclubbih.com
farbanje lajsni u boju auta
naprijed maska bez znaka
..................

al sve bi to trebo odradit abd do kraja ljeta tako sam planirao pa vidjet cemo sta ce bit da je Boze zdravlja! sve ostalo ce biti...
klol
VIP Član
Vozim: Peugeot 307 SW
garage

Post Postao/la klol »

Prelijepo mu felge čuče, a i lijepi su planovi za dalje. Što se tiče kačketa, obrati se ovdje za novo pitaj, ja sam za karavana naš'o nov 230 KM pa čekam narudžbu dok pare uhvatim.
http://www.pik.ba/profil/TunerShop
Naručio sam od njega već ajkulu antenu i čekam da dođe, pa će biti posla i kod mene sad malo. :)
Btw strašan ti je pug, crvena čeljust će mu tek na tolikoj felgi napraviti razliku.

Edit: ne znam koliko si planirao već oko farova, ali moj ti je savjet da ne radiš obrve i anđele, ja sam napravio neki renderind u 3d s jaranom i nije mi se svidjelo nikako kako izgleda. Radije napravi neki fazon "eagle eye" custom made unikatno da bude, ako ćeš već obrve, ali obrve onda bi trebao malo jače staviti, i sočivo bi se lijepo uklopilo. I razmisli o farbanju unutrašnjeg dijela fara, meni je to isto u planu s nekim drugim glupostima, a i dosta na forumu ljudi je to uradilo već. ;)
ElComandante91
Moderator
Vozim: 206
Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
Motor: 1.4E; 1.4 HDi
Ima zahvala: 350 puta
 pohvaljen: 235 puta
garage

Post Postao/la ElComandante91 »

Odlično izgleda, svaka čast! :bravos:
Clapton is God!
mara-
Site Admin
Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
Ima zahvala: 171 put
 pohvaljen: 319 puta
garage

Post Postao/la mara- »

klol je napisao/la:Prelijepo mu felge čuče, a i lijepi su planovi za dalje. Što se tiče kačketa, obrati se ovdje za novo pitaj, ja sam za karavana naš'o nov 230 KM pa čekam narudžbu dok pare uhvatim.
http://www.pik.ba/profil/TunerShop
Nadam se da nećeš nov kupiti od ovoga na piku, s obzirom da je cijena novog u ovlaštenom 270km, a ova tuning roba je sva sumnjivog kvaliteta.
Avicii
Moderator
garage

Post Postao/la Avicii »

ANELTUZLA je napisao/la:
crvene kocione celjusti
distanceri
gewinde amortizeri
angel eyes farovi + obrve
kacket
na zadnju sajbu logo peugeotclubbih a na prednju sofersajbu link peugeotclubbih.com
farbanje lajsni u boju auta
naprijed maska bez znaka
Odlicni planovi, ima da bude zvijer ;)
ANELTUZLA
Aktivan član
garage

@ klol - hvala brate na lijepim rijecima, znas kako je kacket cu naci u ovlastenom servisu ili polovan original jer razlika je drasticna izmedju ovih kacketa sa pik-a i originalnih, ovi se krive prilikom ljeta blago i neprimijetno al se krive... Tunershop i ExtremParts na piku imaju dosta artikala...ali Ebay je Ebay :) hvala ti na prijedlozima i sugestijama a sto se tice farova vidjet cu inace volio bih obrve vise nego farove, farove bi narucio samo zato da ne budu stock fabricki...pa vidit cu malo na google potrazit slik vidit kako izgleda pa cu se skontat, uglavnom hvala ti puno na savjetima sve najbolje!!

@ ElComandante91 - Hvala brate puno !!! Sve najbolje!

@ mara- - naravno brate hvala ti na savjetu ipak bih uzeo original pa makar i cekao malo duze ali kad mi je vec pred nosom SUNCE TUZLA. Ili original polovan ako neko bude prodavao jer ionako bi ga morao lakirati...to sad zavisi od sudbine na sta prvo naletim samo znam da necu od ovih na piku jer imam loseg iskustva s njima a i oni narucuju s ebay i prodaju nama ovdje za skuplje...To je barem za ExtremParts a za Tunershop ne znam cuo sam da je ok firma al su sve kinezi...

@ Avicii - Hvala bratko moj dobri! Jedva cekam neko druzenje da se organizje pa da se popije kafa i to...
Avicii
Moderator
garage

Post Postao/la Avicii »

Haha.. kafa obavezno :D

Sto se tice kacketa, ganjaj neki polovan originalni na Piku, nije ti ga o' glavu, naces ga za mjesec-dva. Mogu se naci do 100KM+farbanje, nesto mi pretjerano 270 dati za spojler.. al opet, svako nek radi kako je u mogucnosti. ;)
ANELTUZLA
Aktivan član
garage

ma naću ja to negdje polovno za 100km naravno da je puno dati 270km za kacket ali kad ga levati na piku prodaju za 230 i to kopija pa bolje dodat jos 40km i uzet original ali eto...snacu se ja nekako ima toga ba samo treba bit uporan a i nije mi hitno sto ti kazes...ne mora bit odma...do kraja ljeta nek ga namontiram dobro je...da bi sad jedan pun rezervar dok je dizel jeftin pa ostalo cemo lako :D heheh
vedran01
VIP Član
garage

Post Postao/la vedran01 »

Neznam kako si mislio za presvlacenje sjedista, ja sam se raspitivao i rekli su mi da se kod Peugeota sjedista nemogu presvuci, da bude kao prva ugradnja, samo presvlake mogu uraditi.
Ja sam imao extra povoljno da kupim sjedista koža/platno original od 307 ali sam odustao zbog toga sto ih nije moguce presvuci, vozacevo sjediste bilo osteceno.
mara-
Site Admin
Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
Ima zahvala: 171 put
 pohvaljen: 319 puta
garage

Post Postao/la mara- »

Da, i ja sam to čitao, napisao jedan što se bavi presvlačenje, navodno je to nešto zalijepljeno i ne može se skinuti. Ali opet kontam, sve se može, možda bi se morala onda i nova spužva, tako nešto.
Odgovori

Natrag na “Serija 3”