PUG 307 2.0 HDI :)
Re: PUG 307 2.0 HDI :)
Da spuzva je zaljepljena i kad bi skidao ili kozu ili platno ostetio bi spuzvu
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
Da li može ili neto ne znam, ali ako nećeš stavljati pravu kožu već eko bolje nemoj to da radiš, eko kođža brzo ispuca nakon korištenja.
Clapton is God!
-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Placu da se zatamne, jos ako ces radit stakla i jos nesto folijom onda jos vise. Nemoj cekat, transparentni i rijesi to, bit ce sto puta ljepse
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Nisi u pravu. Otac je presvukao u svom auto sa eko kožom sve osim sredine gdje se sjedi i već dvije godine otkako je to urađeno i nigdje nije ispucala, a još je ničim ne tretira.ElComandante91 je napisao/la:Da li može ili neto ne znam, ali ako nećeš stavljati pravu kožu već eko bolje nemoj to da radiš, eko kođža brzo ispuca nakon korištenja.
- klol
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 SW
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
mara- je napisao/la:Nisi u pravu. Otac je presvukao u svom auto sa eko kožom sve osim sredine gdje se sjedi i već dvije godine otkako je to urađeno i nigdje nije ispucala, a još je ničim ne tretira.ElComandante91 je napisao/la:Da li može ili neto ne znam, ali ako nećeš stavljati pravu kožu već eko bolje nemoj to da radiš, eko kođža brzo ispuca nakon korištenja.
Sve zavisi gdje se radi i kakav majstor radi, i od kojeg materijala. Nije ni svaka eko koža ista. Kod mene isto otac ima na 206 pugu kombinaciju perforirane u sredini i obične eko kože sa strana, kod njega je auto 6 godina (a takvog ga je kupio) i samo pomalo se vide tragovi korištenja s njegove strane jer se to sjedište inače najviše haba. Što se tiče održavanja, ja sam jednom u godinu ili dvije malo premazao i polirao nekakvim pastama, kremama, to je sve.
- ffcpeugeot
- Početnik
- pohvaljen: 2 puta
-
Dobar pug svaka čast, mozemo kada malo utopli u TZ napraviti neki skup pugova
rock rock
Što se tiće presvlačenja sjedišta i što kažu da se ne mogu presvući u 307 ,ja mislim da mogu ali koliko je dobro to ne znam to kažem zbog toga što u sjedištu ima senzor

Što se tiće presvlačenja sjedišta i što kažu da se ne mogu presvući u 307 ,ja mislim da mogu ali koliko je dobro to ne znam to kažem zbog toga što u sjedištu ima senzor
- klol
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 SW
-
Može ali se mora čitava spužva raditi, jer je zalijepljena za tkaninu originalno i podere se kad se skida, a za senzor ne znam.ffcpeugeot je napisao/la:Dobar pug svaka čast, mozemo kada malo utopli u TZ napraviti neki skup pugovarock rock
![]()
hvala ljudi puno na lijepim komentarima sve najbolje od srca!!! i ja jedva cekam kakvih skupova sezona je krenula pa trebalo bi biti desavanja polako, bit ce jos kamaru radova na pugu obavezno link stranice na prednoj sajbi i na zadnjoj sajbi grb stranice to sam reko to cu uradit, i jos svasta nesto al otom potom, postoje ljudi koji sa kozom rade sve, ako treba auto ce ti s vana presvuc cim hoces, recimo ima lik u srebreniku razvaljuje rad s kozom, presvlaci ljudima motore, pravi prsluke, presvlaci sjedista ma sta god mu das, daj mu muda presvuce ti
e on cini cuda i htjeo sam bas da bude ono profesionalno da se savovi vide i sve, ako bude stani-pani sto nas narod kaze nek dere preko ovog platna nemora ga ni odlijepit sa spuzve nek cijepa preko ha ja
al vjerujte mi ljudi to sa sjedistima mi je zadnje sto cu uradit...jucer sam uradio mali servis, 5w40 ulje k&n sportski filter zraja (nije gljiva nazalost) naso povoljno od druga za 50km polovan naravno ali ociscen... ovo ostao klasika filteri , ofarbo kocione celjusti u jarko crvenu boju, nabavio za felge peugeot cepove al to su sitnice neke detaljcici, veliki servis nisam odradio jos jer nema potrebe tek za 6000 kilometara ali sam promijenio kajseve sve nek su novi da ne bi puko koji slucajno il spao ... sad posto je vec otoplilo ide lakiranje lajsni u boju auta, vjerovatno cu stopke malo zatamnit folijom onom najsvjetlijom da bude samo malo smoked efekat, farove il cu uzet angel eyes kineske s pik-a il cu ove odradit ofarbat...sportski amortizeri distanceri i te zezancije...sve jedno po jedno polako s cejfom a i pare se vala ne beru na grani hehehe pozdrav svima ljudi moji dragi 

- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
O Anele fino to tebi ide.
Samo jedan prijedlog radije ofarbaj ove farove , na te kineske ces samo djaba pare bacit.
Samo jedan prijedlog radije ofarbaj ove farove , na te kineske ces samo djaba pare bacit.
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- pohvaljen: 4 puta
-
I ja sam za neka okupljanja
bit ce nesto,organizovat cemo :). Ugl puno dobrih planova,koji ce biti odlicni na autu :).

- srky_ug
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 karavan 1.6 16v
- Ima zahvala: 1 put
- Kontakt:
-
Kad cemo opet zulleee na kaficu kad smo vec kod okupljanja evo dosli neki lijepi dani :)
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- pohvaljen: 4 puta
-
E Srky da znas da sam ocekivao poziv
,a ja nisam htio biti naporan
. Mozemo kada god ti mozes,i nisam u nekom poslu pretjeranom
samo par dana prije da se dogovorimo i naravno svi ostali su dobro dosli.

- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Oooooo dje si bolan Anele, nema te odavno
Odlicni planovi, malo po malo sve, napravices od njega space ship
I ja sam vise za farbanje unutrasnjosti ovih farova, nego za kinezice, al eto sto kazes, ti sve po ceifu. Lajse u boji auta obavezno 

Odlicni planovi, malo po malo sve, napravices od njega space ship