PUG 307 2.0 HDI :)

301,305,306,307,308,3008,309
Odgovori
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 744 puta
 pohvaljen: 386 puta
garage

Re: PUG 307 2.0 HDI :)

Post Postao/la Avicii »

Joj brate nemoj mi nista govoriti, samo cu se naloziti jos vise.. iovako sam pao na dupe kad sam vidio nove felne kod Vedrana :toranj:
De mi salji u inbox koje si ti stavio i koji postotak, pa cu prvo izlijepiti po autima po dvoristu, dok se ne ustelim :green: :green:
ANELTUZLA
Aktivan član
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Post Postao/la ANELTUZLA »

50% braca moj ili ti ga light black, sad ću ti ja braca dat link od kanala na youtube, od lika koji je nasih godina a ubija majstor za folije i fino sve pokaze kako sta treba radit...bas lijepo mozes naucit...

https://www.youtube.com/user/TintStuff/videos

zelim ti sretan rad braca :) ( nabavi sebi u bingu onih spravica za istjerivanje baloncica, i neki dobar fen, a sto se tecnosti tice nemoj da te levate uzmes frcu naspes vode i jednu kap johnsons sampona stavis i toj to :) nikakve skupe gluposti od 20 30 km :D
Avicii
Moderator
garage

Post Postao/la Avicii »

Hvala na savjetima druze, pogledacu malo klipove. Imam ti ja sve te spravice i spartle plasticne i fen.. samo foliju neku dobru da nadjem i da pokusam, pa lijepit sve dok ne ispadne dobro :)
ANELTUZLA
Aktivan član
garage

evo jedan bratski savjet :) LLUMAR jeste najbolja i najkvalitetnija folija ali nije za mnogo bolja od nekih koje su 3 puta jeftinije, ono sto je cini skupljom je to sto su ulozili dosta u marketing, u biznis sto se kaze dok druge firmice koje nemaju reklame nisu svjetski slavne,normalno nemaju ni toliko izdataka kao lumar pa su zato i jeftiniji, to ti je kao u svemu, Nike je skup, Nivea, Nuttella, Marlboro, Coca Cola, a meni je opet takovo eurokrem bolji, sky cola bolja, ako me kontas hehe :D evo ti jedan jeftin a dobar brand folija pa potrazi njeg kad budes kupovo

takozvane americke folije, zovu se tako zato sto na omotu ima zastava americka a ne znam sad tacno kako se zovu, jeftine su drama a dobre su vjeruj mi...
ima ih svugjde gdje ima auto kozmetike, ima ih na pijacama gdje budu standovi za auto kozmetiku, znaci nije sveto pismo, ne morase narucivat iz njemacke niti preko pika... :D kvalitetnije su nego sve one na piku sto se prodaju (osim lumar) a i svi majstori za folije kad im dodje musterija koja nema mozda para za lumarke tj kad ne rade gospodama A8-ice oni s tim americkim rade nama nase pugove golfove i to :D znaci da je najbolja od ovih jeftinih

slika

slika
Avicii
Moderator
garage

Post Postao/la Avicii »

Hvala na savjetima i na slikama Anele, pokusacu naci takve. Prvo se moram malo usteliti na nekom starom autu pa onda svoje :D ne pada mi na pamet davati 250km za Llumarke :zvizd:
Hvala jos jednom.. nego smo malo :offtopic: pa ne zamjeri.
ANELTUZLA
Aktivan član
garage

ja i igi sa jednim malim eksperimentom, nesto kao twilight zone, sutra mijenjamo i felge ahaha... nemojte zamjerit sto su prljavi ko stoka...

kratki rezime... Iskreno... najvise sam ovo uradio da vidim kako ce izgledat jer mi je milion ljudi reklo da treba da zatamnim stopke i iskreno ne svidja mi se, mislim ok je i sve to al ljepse mi je sa mojim stopkama, nekako ga izdvajaju, dok kod igija pase crna jer je i auto crno pa izgleda opako, tako da smo na kraju dana vratili svako svoje stopke... lijepi moji LED-ovi nek se meni svidja to je najbitnije hehehe :D

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
zulleee
Iskusan član
Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
 pohvaljen: 4 puta
garage

Post Postao/la zulleee »

Opet tebi bolje pasu njegovi nego njemu tvoji :D U svakon slucaju nemoj da ih diras,takvi su super :)
Avicii
Moderator
garage

Post Postao/la Avicii »

Hahah.. e kakvi ste :D sta vama pada na pamet :D Brate, to je kod igija skroz zatamljeno, zato ti se ne svidja jer je prevelik kontrast, dok njemu stoje ko salivene. Ja da sam na tvom mjestu, ja bih mu 'udario' neki light black, pa ili foliju ili sprej kao sto je uradio kolega Armin na njegovoj 206-ci, ono mi je taman. Opet kazem, moje misljenje.. ti najbolje znas sta se tebi svidja ;)

A ne rece kad si skinuo lava sa gepeka, sta mu uradi, jel ostala rupa ispod njega ili si farbao nakon skidanja?

Jos jedno pitanje.. jel ti stakla bacaju na zeleno inace ili si ovo doradjivao sliku u nekom programu, msm jesu li uzivo ovako zelenkasta kao kod originalo zatamljenih auta? Nikako naci onu americku foliju, pogledacu sl sedmice negdje u PG, valjda nadjem ;)
igi_
Aktivan član
garage

Post Postao/la igi_ »

Bijeda nema ni kola da opere :P
ANELTUZLA
Aktivan član
garage

Sirotinjska kuca malaaa, otac posten covek biooo, da ne lazem i ne kradem tako me je nauciooo tako me je naaaa ucioooooo :D
ko je sirotinja bolan nemoj da ti dodjem sa Q7 u dvoriste :P hehehehehehe braca konto sam i ja udarit folijom neki light black pa vidit i to kako mu stoji ili ne stoji, al drago mi je da sam rascistio sto se tice dark black ... znam da necu i ne mora me to vise kopkat... a sto se tice lava ostala je rupa naravno ovo sam u programu samo ocistio da se ne vidi, kad budem iso farbat lajsne i jos neke sitnice tad cu i tu rupu zakrpit i toj to, mora kod svakog ostat rupa :D to je tako ... nazalost... a sto se tice folija ove jeftinoze inace sve bacaju na zelenkast odsjaj al blago zelenkast, bile su prije u merkatoru neke malo skuplje 21km 3m folije bacale su na plavo, al nema ih vise, lumar baca na plavkasto, a ove americke folije i one s pika one solar ovo ono od 4km one sve bacaju na zelenkasto to je tako... mma ima brate kod nas folija na svakom cosku... kakvih hos hehe
ro.OXy'
VIP Član
Vozim: Peugeot 307 SW
Ima zahvala: 18 puta
 pohvaljen: 19 puta
garage

Post Postao/la ro.OXy' »

Transformacija za 10 svaka cast ! :respect:
dino
Moderator
Vozim: Peugeot 307
Ima zahvala: 3 puta
 pohvaljen: 40 puta
garage

Post Postao/la dino »

Ovaj "Anel" nije bio aktivan od aprila, tako da su suvišni svi komentari i trebalo bi provjeriti šta je sa njim.

Posjedujem dijagnostiku PP2000, Diagbox za Peugeot i Citroen
Odgovori

Natrag na “Serija 3”