Zamjena kljuca(Molim pomoc)
-
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 508
- Ima zahvala: 40 puta
- pohvaljen: 35 puta
-
Re: Zamjena kljuca(Molim pomoc)
isao sam u servis Pasic davno u Tuzli da napravim rezervni komplet i cijena je bila 220 km, tada je uzeo moj kljuc stavio ga na neki uredjaj kao da skenira nesto sa njega i kaze moze to uraditi za ovu cijenu od 220 km. bilo mi puno, sad sam porucio ovako na ebay pa cu vidjeti koliko ce traziti da ga sinhronizuje (znam da je narezivanje 15 km) sinhronizacija nije ispod 50 km sigurno, javicu i ja sta bude kad dobijem kljuc
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Ma nema šanse da dam 50km za sinhronizaciju. Je li ovlašteni taj Pašić? Treba potražiti ko ima pp2000, po meni ne bi trebalo više od 20km da za to ide.
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
ma kakvi 50, treba da nadjes nekog sa pp2000 dijagnostikom i da poneses sve kljuceve zajedno sa karticom koju si dobio uz auto a na kojoj pise kod od 4 cifre, ako taj neko ne zna kako programirati kljuc pokazi mu video ispod a sav proces nebi trebao da je skuplji od 20 KM kao sto mara kazehamza je napisao/la:isao sam u servis Pasic davno u Tuzli da napravim rezervni komplet i cijena je bila 220 km, tada je uzeo moj kljuc stavio ga na neki uredjaj kao da skenira nesto sa njega i kaze moze to uraditi za ovu cijenu od 220 km. bilo mi puno, sad sam porucio ovako na ebay pa cu vidjeti koliko ce traziti da ga sinhronizuje (znam da je narezivanje 15 km) sinhronizacija nije ispod 50 km sigurno, javicu i ja sta bude kad dobijem kljuc
[outube]XhPgy4VM6IM[/outube]
- Harun
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 2.0HDi i 206 2.0HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 16 puta
-
Ma mogu vam ja uradit sinhronizaciju za 10km(moze i dijagnostika u tu cijenu). Samo da imate onu karticu.
-
- Napredan član
-
nisam dobio karticu uz auto, polovan sam uzeo, kad dobijem kljuc bas cu vidjeti koliko trazi za programiranje, ne znam sta ima tu posla oko programiranja (ali zasto on onda hoce 220 km) 50 je nista
- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 40 puta
-
Može momci za Vas sve, ja častim. To će Vam uraditi moj junior Harun, svu informatiku sam prebacio na njega, on je vještiji i brži.
Samo trebate imati karticu original, jer bez nje se mora ići preko ovlaštenog za kod, drugačije ne može. Ili su već nabavili čitače kodova sa ključa, pa onda to naplaćuju po toj cijeni.
Samo trebate imati karticu original, jer bez nje se mora ići preko ovlaštenog za kod, drugačije ne može. Ili su već nabavili čitače kodova sa ključa, pa onda to naplaćuju po toj cijeni.
- VIP Član
- Kontakt:
-
a daj mara pa nije preko svijeta, eto te autoputem do njega za 20-30 minuta kad se ukljucis u vlakovumara- je napisao/la:Da si još samo malo bliže.
- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 40 puta
-
Može i u Sarajevu, kada nabavite ključeve, mogu ja doći, zbog sebe a usput i zbog Vas. Svakako ste i Vi dobrodošli kod mene.

- Napredan član
-
ovaj Pasic me pitao imam li tu karticu od auta, nisam imao, i onda je na neku masinu stavio (kao na vagu) dvije sekunde i skenirao vjerovatno taj kood, pa zato je skuplje
- Harun
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 2.0HDi i 206 2.0HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 16 puta
-
sta je stavio na tu masinu?hamza je napisao/la:ovaj Pasic me pitao imam li tu karticu od auta, nisam imao, i onda je na neku masinu stavio (kao na vagu) dvije sekunde i skenirao vjerovatno taj kood, pa zato je skuplje
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Anele, ma nije preko svijeta, ali mi na isto dođe ako je 20km kod mog mehaničara, mada još nisam pitao.
Dino, hvala na ponudi, svaka čast, ali ne bih da te maltretiram a ne bih da maksuz zbog toga dolaziš, jedino ako se desi da si u Sarajevo usputno pa onda.
Dino, hvala na ponudi, svaka čast, ali ne bih da te maltretiram a ne bih da maksuz zbog toga dolaziš, jedino ako se desi da si u Sarajevo usputno pa onda.
-
- Napredan član
-
http://www.upslike.net/imgdb/Screenshot ... e5b3bc.png
Na ovu masinu stavio kljuc i skenirao neki kod. I kaze mogu ti napraviti da daljinski otkljucavas
Na ovu masinu stavio kljuc i skenirao neki kod. I kaze mogu ti napraviti da daljinski otkljucavas
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
pa dobro to stoji, ako ti majstor ima pp2000 ja ne bih ni trazio dalje a posto blizu mene znam samo da blok to ima onda mi nije frka skoknut do kaknjamara- je napisao/la:Anele, ma nije preko svijeta, ali mi na isto dođe ako je 20km kod mog mehaničara, mada još nisam pitao.