XENON SVJETLA
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Re: XENON SVJETLA
Jeste.. i ja sam bas zadovoljan bojom svjetla najvise, a svijetle za nijansu bolje od ovih obicnih sto sam imao sa 9smd.
Evo njihov link nadjoh, pa da se vratimo na temu
Evo njihov link nadjoh, pa da se vratimo na temu

- tifoz85
- Početnik
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Malo sam se raspitivao i trazi cijene, pa me nesto interesuje. Poslao sam poruku ovom liku koji ste preporucili http://xenon.pik.ba, kaze 80 KM komplet i 15 KM ugradnja i pola godine garancija. Isto toliko i za duga svjetla. Ukoliko auto ima provjeru na boardu za neispravne sijalice, treba koristiti canbus xenon set sa elektronikom koji je 130 KM.
Drugi (http://www.olx.ba/profil/soko555) ima setove od 60 KM (bez garancije), 100 KM (garancija na balaste 3 mj) i 230 KM (3 god) ugradnja 20 KM.
Treci (http://komel.olx.ba/) ugradnja 220,00 KM. U cijenu je uračunata ugradnja i pismena garancija 12 mjeseci. Naše xenon sijalice posjeduju metalno kušište a ne plastično, metalno kučište omogučava bolje hlađenje sijalice. Na instrument tabli necete imati lampice upozorenja. Sijalice koje ugrađujemo su isključivo bijele boje 5000K.
Sta mislite i preporucujete?
Drugi (http://www.olx.ba/profil/soko555) ima setove od 60 KM (bez garancije), 100 KM (garancija na balaste 3 mj) i 230 KM (3 god) ugradnja 20 KM.
Treci (http://komel.olx.ba/) ugradnja 220,00 KM. U cijenu je uračunata ugradnja i pismena garancija 12 mjeseci. Naše xenon sijalice posjeduju metalno kušište a ne plastično, metalno kučište omogučava bolje hlađenje sijalice. Na instrument tabli necete imati lampice upozorenja. Sijalice koje ugrađujemo su isključivo bijele boje 5000K.
Sta mislite i preporucujete?
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Probaj kontaktirati kolegu arminaM on ima neke xenone za prodati ne prodaje skupo a i ugraditi ce ih u tu cijenu
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
A druze sve ti zavisi koliko si spreman para dati. Ovaj prvi profil je provjeren, sa drugog ovakve balaste imas svuda uzeti a treci ne znam kakav je, ali je brate skup 220km, s obzirom da nemas sociva nesto mi glupo toliko za xenone ulagati.
Znaci, kod tebe je 307 ph1, ne trebaju ti ovi skuplji, mozes ove od 80km naruciti. To je po meni ok cijena za komplet s obzirom da imas garanciju od pola godine (mozes ih sam ugraditi slobodno, mada ne znam dal ti tada vazi garancija). Najbolje bi bilo kad bi jos nasao sijalice sa metalnim kucistem, ali ok i tako.
Znaci, kod tebe je 307 ph1, ne trebaju ti ovi skuplji, mozes ove od 80km naruciti. To je po meni ok cijena za komplet s obzirom da imas garanciju od pola godine (mozes ih sam ugraditi slobodno, mada ne znam dal ti tada vazi garancija). Najbolje bi bilo kad bi jos nasao sijalice sa metalnim kucistem, ali ok i tako.
- sonnyblack
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 308 PH2 1.6 e-HDI 112KS
- pohvaljen: 16 puta
-
Preporuka i za Ligu iz Sarajeva...slovi kao jedan od boljih kad je u pitanju xenon, i uopsteno rad na farovima.
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Kao sto kula rece. Javi se ArminM ima dobar xenon za 70Km s ugradnjom
Motion & Emotion
- CoolCarsofBalkan
- Početnik
- Vozim: Ford Focus
-
Broj jedan za svjetla i sve vezano za ugradnju projektora, otvaranja farova itd je xenon carbon folija Bijeljina. Ima na fb profil pa tamo ima i br telefona i radovi njihovi itd. Meni su radili Focusa, i ja sam prezadovoljan. I svi iz Tuzle idu njemu.
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Sad da li je broj jedan moglo bi se diskutovati, meni je Liga broj jedan, uradiće ti od farova šta god hoćeš.
- tifoz85
- Početnik
- Vozim: Peugeot 307
-
Pa javio sam mu se u PM, nista ne javlja, mozda je covjek u poslu :) Moram se skontat' kako cu do Zavidovica...Phantom je napisao/la:Kao sto kula rece. Javi se ArminM ima dobar xenon za 70Km s ugradnjom
- StefanMD
- VIP Član
- Vozim: 308 SW 2.0 BlueHDi EAT6
- Ima zahvala: 108 puta
- pohvaljen: 144 puta
-
Ja sam ih kontaktirao kada sam sebi planirao uraditi projektore u farove i čovjek mi je tražio ~150€ samo za ugradnju (odnosno 250€ sa njegovim projektorima od 50€, i xenon kitom od 50€)?!CoolCarsofBalkan je napisao/la:Broj jedan za svjetla i sve vezano za ugradnju projektora, otvaranja farova itd je xenon carbon folija Bijeljina. Ima na fb profil pa tamo ima i br telefona i radovi njihovi itd. Meni su radili Focusa, i ja sam prezadovoljan. I svi iz Tuzle idu njemu.

Mislim, svaka njemu čast i sve, ne sumnjam da dobro rade, ali što je mnogo mnogo je!
Na kraju mi je ugradio prijatelj uz moju malu pomoć i sve me izašlo ispod 200KM!
- CoolCarsofBalkan
- Početnik
- Vozim: Ford Focus
-
DIY je uvijek imao svoje prednosti. Ja sam prenio svoje iskustvo i cijene i kvalitet. Stojim iza toga. Cak sta vise posto ugradnja traje pola dana, dobio sam zamjenski auto da koristim dok moje se radi.
220 KM sve izaslo sa ugradnjom projektorima sijalicama, moji balasti. Jos na focusu otvoriti far je prava zajebancija.
220 KM sve izaslo sa ugradnjom projektorima sijalicama, moji balasti. Jos na focusu otvoriti far je prava zajebancija.
- NikolaLO
- Početnik
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI
-
Moze li neko da mi kaze da li cu ja moci da ugradim xenone na moj auto tacnije planirao sam da kupim ovaj model (http://www.kupujemprodajem.com/Xenon-ko ... d=62702337) ali mi je prodavac rekao da postoji mogucnost da elektronika nece prihvatiti balaste ???
Model auta je Peugeot 307 2.0 HDI 2002 godiste ...
Model auta je Peugeot 307 2.0 HDI 2002 godiste ...
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Mozes ugraditi te xenone jer ti nije canbus elektronika .
Ima dosta kolega koji su ugradili xenone na 307.
Vjerovatno ce ti se kolega ArminM javiti koji je majstor za te stvari
Ima dosta kolega koji su ugradili xenone na 307.
Vjerovatno ce ti se kolega ArminM javiti koji je majstor za te stvari