Peugeot 207 1.4 HDI, 2011. godište. Auto je uvezen iz Francuske 2011. godine, a ja sam ga kupio od prvog vlasnika u Hrvatskoj. Unatoč 153 000 km na satu, auto je maksimalno očuvan i utegnut. Ima nešto malo ogrebotina na branicima, ali gotovo da se i ne vide ako se ne zagleda.
Od opreme ima zračne jastuke za vozača i suvozača, zračne jastuke na sjedalima, manualnu klimu, podesiv volan po visini, el. podizanje stakala, centralno + daljinsko zaključavanje i ostalu osnovnu opremu.
Znam da bi najviše prigovora moglo biti za ne tako jak motor, ali ja sam sasvim zadovoljan sa njim. Za moj stil vožnje je savršen, a iovako mi je od snage i brzine bitna pouzdanost, mala potrošnja i jeftina registracija. S obzirom na to da većinom vozim po otvorenoj cesti potrošnja se zasad pokazala veoma zadovoljavajućom.
Auto je mehanički u odličnom stanju, ali je nakon kupnje odrađen servis (promjenjeno remenje, pumpa goriva i vode, sve remenje, ulje, filteri) i sad sam neko vrijeme miran što se tiče tih troškova.
Auto mi je dizajnom privlačan i to je između ostalog bio i jedan od razloga za kupnju. Imam nekih planova za uljepšavanje, ali vidjet ćemo kako će se to razvijati.
S obzirom na loše vrijeme za početak nešto slika sa parkinga dok ne nabacim neki photoshooting na atraktivnijoj lokaciji.