Slike uskoro obecao sam :)
Hvala na komplimentima, bas je bombona auto sada, a tek imam planova i planova ali sve sa nekom granicom.
Lajsne je radio jedan covek iz Beograda mogu ostaviti njegov broj telefona ili link oglasa da vidite i radove njegove.
Cena je 30e par koliko se secami mislim da radi 4 lajsne za auta sa 5 vrata ali ne znam cenu. Moguce je da ih uradi po vasoj zelji i za bilo koji tip auta jer ima neke kalupe i radi na masini i ceka se nekoliko dana, ali je kvalitet odlican i prezadovoljan sam kao nove su idalje ali bukvalno, cak su mi jos lepse od fabricke jer imaju taj sjaj u srediti neki.
Distanceri su kupljeni u gumaticu u novom sadu, ali oni imaju samo 16mm ni manje nji vise i to je to. zato sam se odlucio da preko drugog coveka porucim vece distancere ali i on radi po narudzbi , pa kad sve bude i slikam postavicu i kontakte od gumatica i tog drugog dobavljaca pa samo osudite sta i kako. U Gumaticu su pilot racing marka pise da je legura aluminijuma 45e kosta bez srafova, svaki sraf je 2,5-3 e .
Ako neko moze pomoc uskoro bi kupovao angel farove crne iskljucivo a nemogu naci nigde u srbiji da su ispod 250e, moze i bez motorica. ako neko ima nesto polovno ili jeftinije, nek racuna da ima kupca