prvo se malo vise kontalo kud, sta i kako; prvobitno plan je bio nekud izvuci razdjalnik sa jedne od slika iznad pa ga ukljuciti u upaljac kod mjenjaca ali zbog kratkog kabla to je otpalo, na kraju sam komplet srednju konzolu raskupusao, izvadio upaljac sa standardnog mjesta i unutar konzole spojio sa razdjelnikom a isti smjestio u natkasnu ispred suvozaca

kad je vec to sve rastavljeno a i da ne bih rastavljao nista vise ekran za senzore sam odlucio postaviti u pretinac ispod radia umjesto standardno na tablu i kablove od njega provukao kroz pretinac

kablovi za napajanje retrovizora i rikverc kamera idu A grebenom ispred suvozaca i ispod neba naprijed sam ih uspio zavuci da se ne vide dok ne dodju do mjesta gdje se moraju ukljuciti u retrovizor (morao sam probusiti malu rupu na donjem dijelu pretinca ali ko je ikad zavirivao ispod zna da ima onaj platneni djavo koji se kaci tu pa se rupa i ne vidi)
uglavnom sad za sad to ovako izgleda i radi onoliko koliko je spojeno

dok je u pretincu pala granata ali sredit cu i to nekad, dok se sve spoji i pokopca

kablovi nazad su provedeni ispod tapacirunga sa suvozaceve strane i sve ceka u gepeku da se skine karambolka i spoji ostatak, to cu mozda za vikend raditi u zavisnosti kakav jaran bude sa slobodnim vremenom, nesto ipak ne bih sam da deveram oko toga, a posto je on na nekoliko auta vec ugradjivao senzore taman ima i iskustva