Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Ja sam primjetio da ih bez obzira na sve radi na 300km,zna i u gradskom rezimu,cak sam i na parkingu nakon voznje kad primjetim znao da sacekam da je zavrsi...Prije par dana sam isao do zenice i 16 kilometara na autoputu vozio cetvrtom na 3500 obrtaja,a zatim u petoj oko 3200 obrtaja,da bih otisao na dijagnostiku i provjerio da je uradio regeneraciju nakon svega toga tj, u povratku za Sa u normalnoj voznji 6tom brzinom i na oko 300 kilometara nakon prethodne regeneracije
Samo gas kakav novi i kakvi bakraci i na tarabi pise pi... A ne mozes da j.... Hahha nista to nije,samo gas. Kod mene prije nego sam ga ukinuo svakih 200 km radio regeneraciju. Mozes da ga prinudno przis ali bolje da ga sjines i operes ali ako ga dofatis gasom redovno,neces imati potrebu za tim.