ev koja slika

Hvala lijepo na odg :-D Prije svega slazem se za taj velili servis i ja sam na svakom starijem radio odmah, al ovaj cd mprqt nalo sacekat dok se koja para zaradi :-D Morat cu procitat te tem za fap filtete posto sm ga mislio skroz rijesit pa et vidjet cemo... Za prednji trap sam upoznat majstor mi je rekao za te dijelove, al kao sto sm rekao i njemu ne mozes i jare ni pare.xdStruja je napisao/la:Prvo dobro nam dosao i da te lav dugo slusa.
Autic mnogo lijepo izgleda i ima finu opremu,pravi bonbon.
E sad,ako si vozilo uzeo od provjerenog distribitera i mozes se pouzdati da je prava kilometraza to je super stvar i mozes cekati tih 180 000 za koje se preporucuje da set remena drzi,medjutim ja licno mislim da kad se kupi vozilo set zupcastog bi se trebao odraditi,jednostavno da covjek bude miran,a za ovo vozilo kosta do 500KM,a to je mala cijena za ono sto sprijecava :)
Imas na forumu vec dosta tema i konetara pa eto kad budes imao vremena preleti i da naravno tema o FAP filteru ako vec nisi imao iskustva...
Inace na prednjem trapu najskuplje su ti kugle i to im je kao mana,doduse ako nisu u novijim godistima sta promijenili :) a inace vozilic je prava krstarica i jos uvijek vizuelno atraktivna...
U svakom slucaju trazi paznju i redovno odrzavanje i nece biti problema
PS vidjeh da si napisao kod Dalmija da si kupio auto,u svakom slucaju vozilo odvuci do servisa i preko broja sasije vidi kompletnu istoriju pa uporedi(ako je moguce) sa onim sto su ti oni dali i odradi orginalnu dijagnostiku to ti je 20KM
Hvala lijepo kolega, istog sam misljenja vjeruj prezadovoljan sam :-DElComandante91 je napisao/la:Da te dugo služi i bez problema, ne zna se gdje bolji spolja ili iznutra!![]()
Hvala na lijepim rijecima.zulleee je napisao/la:Extra auto,spolja lijepo unutra jos ljepse.
Kugle kao sto rece Struja jesu skupe ( ja sam jednu placao mislim oko 90 KM). Ali ne kupuju se one svaki dan nono a i gdje ima auto bez odrzavanja.
Najvjerovatnije ces imati problema sa servo pumpom ( sta god ti majstori budu govorili ne slusaj ih jer ce uvijek govoriti otisla pumpa,otisla letva ) a u sustini samo treba ispustiti zrak iz sistema,doliti odgovarajuce ulje dok auto radi . E sada da li su je sta poboljsali u medjuvremenu nemam pojma.
U sustini super auto prava krstarica i neka te dobro sluzi.
Za skidanje sam se bio odlucio radi cijene citam po netu ciscenje i trajno uklanjanje za iste pare.dino je napisao/la:I od mene sve pohvale za auto!
Ja bi ti preporučio za prvu sledeće:
- FAP ne skidaj i ne mijenjaj, može se čistiti do beskonačnosti, samo se aditiv kupuje.
- Ako je auto lijepo održavano, to pokazuje izgled unutra i vani, znači da ga je vozio "insan" i nema potrebe preventivno djelovati. Može majstor vizuelno pregledati zupčasti. Moje je došlo sa 160 tk a tek sam zupčasti zamijenio na 175 tk.
- Displej samo briši suhom krpom, nikako prskati sredstvima.
- Kožu čisti i maži kremama za kožu.
- Folije obavezno uraditi, jer ljeti je koža vrela...
Boris_95 je napisao/la:Au koja limuzina, oprema je vrh, i izvana je lijep, očuvan je stvarno, da se navozaš bez kvarova!