Upravo o ovome Mara sto si pisao sam citao sinoc, i to i jeste ono cega sam se pribojavao i zbog cega izbjegavam xenone od pocetka. Mnogi su se zalili da su imali problem sa svime mogucim od elektronike u autu a najvise upravo pregaranje motorica brisaca. I navedeno je da je upravo taj relej o kojem pricas rjesenje. puzz Fakat se ne razumijem u elektroniku, niti releje, balaste itd itd...medjutim, citam dalje i ovo sto Avicii pise, navodno je to bio problem kod starih xenon setova, koji su se i od pocetka morali spajati direktno na akumulator, dok ovi noviji ne bi trebali imati taj problem puzz Kao sto vec rekoh, ne razumijem se tako da i nezz...ali definitivno bih to provjerio prije ugradnje, jer nije vrijedno rizika i bezpotrebnih kvarova na autu samo radi xenona. Upravo mi je jutros pisao na pik-u neki lik sto prodaje xenone o tome, da obicni set (znaci nije canbus i sa nekim "starim" tipom balasta sprzi motoric brisaca) dok ovi noviji ne prave taj problem, kako on pise, razlika je samo u tim balastima

Vjerovatno i jeste najbolje nazvati lika, raspitati se o cemu se radi i mozda i samu ugradnju prepustiti nekom autoelektricaru, bar u slcuaju mene

jer fakat ne kontam te stvari. Ovo Avicii za busenje poklopca fara sam odprilike pretpostavljao, jer svi ti kablovi moraju nekud izaci i naci sebi mejsto. Nosace za balaste sam skontao, sinoc sam jos na youtube detaljnije pogledao ugradnje

U svakom slucaju hvala svima na savjetima thanks definitivno dobro provjeriti sve priej same ugradnje.