Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Henry je napisao/la:Ma ja sam upratio da sa 20 maraka mogu preci oko 200km
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovih dana sam testirao, jednom nasuo pun rezervoar, presao 100km( potrosio oko 6,9l), nakon toga presao oko 200km, i danas nasuo 12,38l...sto znaci 6,19l potrosnja..mada meni je to sve relativno..jer nekad mi treba od alipasino polja do centra nekih 40 minuta, a nekad ujutro od centra do alipasina za 11 minuta( kad zeleni uhvatim jos brze)...
Hvala. Neki dan je odradjen mali servis, a majstor kaze da ne treba veliki jer nije preslo puno ....to na proljece aBd...kaze covjek, zamjerke mu nije nasao..
Veci kao na primer ratkapna je 18' a felna ti je 17' (znaci greskom si kupio) ili prosto je malo veca pa nece?
ako je razlicita velicina - nema sanse! (osim da izvadis metalnu zicu pa nesto skarabudzis) a ako prosto za malo nece.... uzmes polako srafigerom guras zabice pa ce upasti. I pre montiranja stavi negde na toplo radkape, da se ne stvrdne plastika od zime, jer onda puca.
15ke su ratkapne..nego prsten malo veci..jedna zabica je pukla prilikom pokusaja montiranja...mogu npr. izvaditi prsten i vezice staviti umjesto prstena?