Dobro je audi startao,iz ovog kuta se ne vidi,uzeo me prve 3 brzine dok sam slajdrao,kasnije sam vec u 3oj ga ostavio
Mogao sam, ali nisam dok nisam sve uradio na njemu da je tip top oko mehanike,a nije mi ni brzinomjer radio,pa dok sam nasao senzor dole za mjenjac opet nisam htio bezze ici sam haha
Uglavnom nesto novo, danas umjesto do 13h radio do 15h, kuci doletio,obukao se i gas 400km pređem da kupim felge,upravo stigao kuci. U pitanju su 17 7.5J sa pezoa 308, i ono bitno,nove novcate
Svasta sam gledao,al sam htio iskljucivo ovakve, mislio sa 307, ali ih previse cijene, i najveci problem sto su 6.5J,a to je premalo,jer ide 205 guma, i ove mi izlete za malo novca,jos nove,upalim auto i odem po njih. Bas po ukusu mi, nisam htio nista extremno,nego kulturno,a mislim da ce se ove extra uklopiti :)
U ponedjeljak moram praviti distancere ako stignem s posla su ove ET32,a meni treba ET12. Ali nije mi zurba jer cu uzeti nove gume,a one dolaze tek krajem 3eg mjeseca. Necu da se petljam s polovnim,to sam prije radio pa svake godine kupuj ponovo,a glava u torbi. Ovako cu nove i da sam miran :)