Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Ok, drzace i plastika, al sledeci put ako slucajno budes radio tako nesto stavi iznutra metalnu sitnu mrezicu i utopi je lemilicom preko pukotine i ne boj se
Pa cek, jesu ti ove sa slike felge na prodaju? Sta, kako, koliko para?
Drugi put cemo probati i tako,hvala :)
jesu,te sa slike, s obuirom da su nove,original sa 308,ne koristene mislio sam cijeniti 450km,ali moze i jeftinije. Jer vidim toliko cijene polovne sa 307
Imam par setova tih felgi,tj mogu ih uzeti u neki dug,a u mene ce pricekati,jer od nkvaca za gume sam morao kupiti motor,a ne volim da auto samo izgleda dobro,zelim da se ponasa dobro,zato zelim nove gume ili nista
Napokon se i ja usudio stisnuti pezoa, i ja sam se prosto iznenadio, mada na autu nema blokade nikako i kako sam iscitao po engleskim forumima da je vec sa prijasnjim zahvatima oko grane i skidanja katalizatora zbog eko normi postigao dodatnih 10ak ks
da ne ostane na slici evo i video. Naravno sa autobahna je
Svaka cast prijatelju ne ide kao moj 2.0 hdi al opet nije lose . Salim se,odlicna slika ako budes imao prilike dodji do tz 10.05 da se fino druzimo :).
Nas lokalni "autobahn" hahah
10og je u Mostaru street race tako sam ovdje prisutan,a ako pezo bude kod mene onda i vozim rejs. Inace sutra ga mozda zamjenim za 206 cc gti