Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Auto mi ne podize radnu temperaturu tj nema uopste nikakve radne temperature na displeju,kazaljka stoji zakucana,ne pomjera se nigdje. Zna li neko u cemu je problem?
testiraj ti njega ipak da nije ostao u otvorenom polozaju, jer nema sta biti termostat ili senzor temperature a da je senzor onda bi ti ili izbacivao gresku da je stalno visoka ili nebi uopce radila kazaljka temperature a kod tebe radi cim u mjestu vidis da raste temp
ma ne trebas ga mijenjati nekim da testiras, vidi nakon paljenja crijeva ako se pocnu grijati i ta prije termostata do hladnjaka kako se motor grije onda ostao otvoren pa ti se u voznji kako su niske temperature ne moze zagrijati jer voda kruzi kroz cijeli sistem i kad ne treba, tako je kod mene bilo prije 2 godine samo sreca na mojoj verziji je obicni koji kosta sicu
Pozz zna li neko od vas da li bi odgovarao ovaj volan od 3008 iz 2014.god na 308 stariju verziju iz 2008 god. Ili ako ima neki da predlozite sa slicnim izgledom jer ih je jako tesko pronaci :)
crankshaft je napisao/la:Pozz zna li neko od vas da li bi odgovarao ovaj volan od 3008 iz 2014.god na 308 stariju verziju iz 2008 god. Ili ako ima neki da predlozite sa slicnim izgledom jer ih je jako tesko pronaci :)
E glede one baterije i kljuca, zamijenio sam i probao 3 baterije u skakavca i opet mi izbacuje gresku remote control battery flat. Kad tim istim skakavcem otkljucam auto kljucem ne izbaci mi tu gresku. Kad otkljucam daljinskim greska je opet tu.
Otključaj auto, sačekaj minut, daj kontakt i odmah pritisni dugme za zaključavanje i drži ga 10 sekundi. Izvadi ključ i sačekaj 30 sekundi prije korištenja.