Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
To je urađeno jučer. Danas je nastavljeno sa farbanjem.
Na poslednjoj slici se vide tragovi peskarenja (verovatno je korištena krupnija granulacija peska, to sam posle načuo). Pošto nisam baš stručan a ni finansijski potkovam da koristim 2 vrste prajmera da BiH to ispeglao ispalo je ovako.
Imam sledeće pitanje:
Da li će te neravnine biti manje izražene ako ih pređem bezbojnim lakom, ili će zbog sjaja još više doći do izražaja?
I kad je bal nek je bal! Ofarbao sam i poklopac retrovizora koji sam kupio zimus, zatim sam sredio površinsku koroziju na rubu prednjeg blatobrana. Sve po redu: šmirgla, antirost, prajmer pa boja.
andrej je napisao/la: ↑15. srp 2019, 14:40
Hvala na savetima!
Uspeo sam sa vodenom šmirglom od 1500 i posle polir pastom.
Šta da radim sa felnama? Da li da idem preko sa bezbojnim lakom ili ne? Bojim se da mi se ne stvore kapljice.... Nikada ga nisam koristio.
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Kao sto su ti vec rekli, rupice ce ostati i nakon bezbojnog. Mozes preci bezbojnim, ljepse ce izgledati koliko toliko. Predji jednu ruku, pa sacekaj 10tak min, pa onda drugu.. polako sve, gledaj da ne ides previse sporo i na jednom mjestu da ti ne podlije. Da bi ih doveo u stanje perfekcije to je malo komplikovaniji zahvat, trebalo bi koristiti kakav kvalitetan filer da se ove rupice popunile, a to ces u 'kucnoj radinosti' tesko odraditi. Uglavnom, usjaji ih malo bezbojnim, pa kad se skupi para odradi ih da valja.. steta bi bilo ostaviti ih nesredjene, jer fino ce mu leci sigurno.
Ofarbano bezbojnim lakom. Kao što su Kula i Avicii rekli, teško je to izvesti bez filera i u kućnoj radinosti, ali ipak je gotovo i ja sam prezadovoljan svojim radom, s obzirom da sam amater u tim stvarima.
Evo kako sada izgleda. Neverovatno koliko auto lepše izgleda sa alu felnama...