Obecao sam i poslikao sam nacin skidanja i prednjih stakala, pa molim admina samo da slike sredi, jer uploadam s moba
Skidanje tapacirunga je manje vise poznat posao ali evo slike opet. Ja sam prvo skinuo onu zastitu kod retrovizora, njezno ga odvojite da ne bi pukle plasticne zakacke
Potom ukrasna plastika na rucki za otvaranje vrata
Potom skidamo plastiku sa el podizacem
Osim toga imaju jos tri sarafa na tapacirungu, jedan sa strane ovamo kod brave i dva naprijed, iznad i ispod zvucnika
Poslije odvrtanja tapacirung je slobodan, skida se na isti nacin kao i zadnji, vec sam to objasnio.
Kad skinete tapacirung skidate gumeni keder, isto kao nazad. Potom odvrcete staklo, spustite ga dole u polozaj gdje vidite oba sarafa koji drze staklo. Prikazao sam vam na slici to, skinuo sam onu zastitu da vidite tacno kako to izgleda
Kad odvrnete ova dva sarafa spustite podizac, prozor ce ostat na mjestu ukoliko ga pridrzite rukom. Podizac je skroz spustan i ne smeta vam, potom uhvatite prozor s obe ruke i lijevi kraj spustane u vrata a desni dizete, i tako cete rotirat prozor da ga mozete izvuci iz vrata, na isti nacin se vraca dole. Nije mi imao ko slikat kad sam skidao, tako da ta slika fali nazalost