tek sam se prijavioio na ovaj forum pa vas molim da oprostite ako napravim koju glupu gresku,nez ni tacno da li ovdje mugo objaviti i da li
ce mi ko pomoci ali pokusat cu
frisak sam vlasnik pezoa 206 plus
kupio sam ga prije nekih 10ak dana i imam par problema vezano za elektroniku i zakljucavanje
vozim i kad kazaljka na satu prede 10km/h on se zakljuca ali se odkljuca odmah,kad stanem i kljucom u bravi zakljucam ga sve brave se zakljucaju al na dugme/daljinso kad stisnem da zakljucam upali mi se radio

zatvorim li ili otvorim vrata,bilo koja on se pali,mislim radio
kad otvorim vrata ne pali mi se svjetlo na krovu,nocu je gadno kad sjedam u auti,moram okrenuti kljuc da upali kontakt pa onda mogu upaliti svjetlo rucno ako mi je potrebno,auto elekticara nema mnogo u mojoj okolini da sta znaju od toga a onaj koji mislim da zna nemoze moje auto primiti za koji mijesec jer je covjek zauzet
prije dan kolega mi rece da skinem tapacigung od vozacevih vrata i kod brave da presijecem neu zicu(zuta je) i da cu imati sve da ce raditi,vama to sad zvuci da je to glupost,i meni je i nisam htio odsijecati nikve zice ali svijerio sam se na drugom pezou istom takvom da je uradio i sve radi super,pa sam ja pokusao i iznenadio se

ima li iko rijesenje za ovaj moj problem